Консултации

Ще Ви помогнем да направите информиран избор на точната настилка за Вашия проект. Ще ви помогнем да се ориентирате и да откриете ключовите показатели, които търсите ( Акустика, лесна подръжка, бърз монтаж, естетически качества, технически показатели и др.)

Проджект мениджмънт

Ще Ви помогнем да изчислите точното количество фира, както и да синхронизирате всички операции с поставянето на настилката или друга облицовка. Стиковката с останалите монтажни групи е ключ за постигането на търсения от нашите клиенти резултат.

Доставка

Ние работим директно с фабриките. Пътят на Вашият продукт е от фабриката, директно до Вашия проект. Не плащате никакви други такси, а имате възможност за безплатно складиране при нас в рамките на 2 седмици. Ние ще се погрижим материала да тръгне и да пристигне навреме, непосредствено преди началото на монтажните работи.

montaj

МОНТАЖ

Ние ще се погрижим да монтираме всеки един артикул, закупен от нас, стриктно спазвайки инструкциите на производителя. По този начин Вие получавате гаранция за качествен монтаж и пълната гаранция на всеки артикул, който закупите. След монтажа, ще получите пълни инстрикции за подръжка и експоатация.

Нашите Партьори

Share This